Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Poczta Polska Pocztex 48) już od 199,00 zł.
Klauzula informacyjna RODO

Szanowny kliencie poniżej znajduje się informacja o przetwarzaniu Twoich danych osobowych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018r.

 

Klauzula informacyjna dot. przetwarzania danych osobowych na podstawie obowiązku prawnego ciążącego na administratorze (przetwarzanie w związku z Ustawą z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne)

 

Tożsamość administratora

Administratorem Twoich danych osobowych jest Nafitness Ireneusz Frontczak, mający siedzibę w Łęknicy (68-208) przy ul. Dworcowa 3a/7.

 

Dane kontaktowe administratora

Z administratorem – można skontaktować się poprzez adres e-mail sklep@nafitness.pl lub pisemnie na adres siedziby administratora. Można kontaktować się we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.

 

Cele przetwarzania i podstawa prawna

Pani/Pana dane będą przetwarzane w celu możliwości złożenia zamówienia, nadania przesyłki oraz utworzenia spersonalizowanego konta użytkownika naszego sklepu. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych jest niezbędność do wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na administratorze, wynikających z przepisów Kodeksu cywilnego w tym wspomniana możliwość zawarcia umowy kupna, odstąpienia od umowy, zwrotu towaru oraz nadania przesyłki.

Przetwarzanie danych w celach marketingowych (np. newsletter) odbywać się będzie jedynie za Pani/Pana dobrowolną zgodą. Państwa dane nie będą profilowane.

 

Odbiorcy danych lub kategorie odbiorców danych

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez naszą firmę Nafitness Ireneusz Frontczak, która będzie ich wyłącznym Administratorem, natomiast w zgodzie z obowiązującym prawem może nastąpić przekazanie danych podmiotom przetwarzającym nasze zlecenie, np. firmom kurierskim, poczcie, operatorowi szybkich płatności.

 

Okres przechowywania danych, Prawo do ograniczenia przetwarzania

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w formie elektronicznej do momentu wyrażenia przez Państwa sprzeciwu np. wniosek o wypisanie z newslettera lub skasowanie konta w sklepie. W formie papierowej w przypadku dokumentów finansowych – będą przetwarzane tak długo, jak definiują to aktualne przepisy o rachunkowości.

 

Prawa podmiotów danych

Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych oraz prawo żądania ich sprostowania.

 

Prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego

Przysługuje Pani/Panu również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych w państwie członkowskim Pani/Pana zwykłego pobytu, miejsca pracy lub miejsca popełnienia domniemanego naruszenia.

 

Biuro Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO)

Ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa

Telefon: 22 860 70 86

 

Informacja o dowolności lub obowiązku podania danych

Pani/Pana dane są niezbędne dla realizacji działalności sklepu, jednak zupełnie dobrowolne. Niepodanie tych danych będzie skutkowało niemożliwością realizacji zamówienia lub otrzymania oferty promocyjnej sklepu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl